Offerte voor Opleiding in Etten-leur

Alle 1 bedrijven voor een offerte over opleiding in Etten-leur voor u op een rijte. Op Etten-leuronderneemt vindt u het! meer

Prijsopgave voor opleiding opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo, Ik zou graag mijn spreekvaardigheid willen verbeteren, wat betreft de Engelse taal. Na de middelbare school heb ik geen Engels meer gekregen bij mijn MBO opleiding. Net als lezen gaat het ontvangen en begrijpen van informatie (zowel schriftelijk als mondeling) me vrij goed af. Het duurt soms wat langer om terug te reageren omdat ik vaak aan het zoeken ben naar de juiste woorden. Nu moet ik eerlijk toegeven dat het ook gedeeltelijk voort komt uit schaamte en angst om te falen. Ik zou zo graag zelfverzekerd Engels willen spreken, zodat ik overal makkelijk uit de voeten kan, zowel privĂ© als zakelijk. Ik ben daarom ook zeer benieuwd naar uw tarieven! Hopelijk kan u iets voor me betekenen, Met vriendelijke groet, Marlie van Nijnatten”

Aangevraagd op woensdag 23 oktober 2019

Aangesloten bedrijven