Zorg voor mantelzorgers

Als mantelzorger hebt u vele ‘collega´s’. In Nederland zijn zo´n vier miljoen mantelzorgers actief. Het aantal mantelzorgers dat de mantelzorg met andere taken zoals werk combineert, groeit. En daarmee ontstaat de vraag: wíe zorgt er voor mantelzorger? Het antwoord is er: de mantelzorgmakelaar!

Zorg voor mantelzorgers

Ondersteuning mantelzorgers Als mantelzorgmakelaar ondersteun ik mantelzorgers in Brabant. Vooral hen die hulp nodig hebben bij het vinden van evenwicht tussen mantelzorg en andere taken, zoals werk. Als mantelzorger kunt u mij inschakelen voor: • Ondersteuning en begeleiding • Uitzoekwerk • Regelwerk Uiteraard houdt u zelf de regie.

Mijn missie als mantelzorgmakelaar Mijn missie is om mantelzorgers eerlijk, onafhankelijk en professioneel te ondersteunen, zodat zij niet overbelast raken. Dat doe ik door regeltaken over te nemen en het overzicht te behouden in een woud van regels met een actuele kennis van de sociale kaart.

Vergoeding kosten mantelzorgondersteuning Steeds meer zorgverzekeraars, gemeenten en werkgevers vergoeden de kosten voor mantelzorgondersteuning. Mantelzorgondersteuning helpt immers overbelasting, uitval en ziekteverzuim voorkomen

Graag onderzoek ik met u de mogelijkheden om een vergoeding te krijgen voor de kosten van mantelzorgondersteuning. Als onafhankelijke zelfstandig ondernemer ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van mantelzorgmakelaars www.bmzm.nl. Ik ben tevens aangesloten bij MEZZO, de belangenorganisatie van mantelzorgers

Wie zorgt er voor de mantelzorger? Dát houdt mij bezig. Neem contact op. info@mantelzorgmakelaarbrabant.nl

Geplaatst op woensdag 15 februari 2017.

Over Mantelzorgmakelaar Brabant

Dit bericht is geschreven door Mantelzorgmakelaar Brabant. Het bedrijf valt onder zorg en welzijn uit Etten-leur. Trefwoorden van Mantelzorgmakelaar Brabant uit Etten-Leur : zorg voor mantelzorgers, ondersteuning mantelzorg, mantelzorgmakelaar, begeleiding mantelzorg, onafhankelijke mantelzorgmakelaar, mantelzorg makelaar, zorgprofessionals,.

Lees meer over Mantelzorgmakelaar Brabant.