Het labyrint van jouw hooggevoeligheid

Workshop op een mooie stilte locatie.

Het labyrint van jouw hooggevoeligheid

Het Labyrint van jouw hooggevoeligheid

Heb jij interesse in meer informatie over hoe je omgaat met hooggevoeligheid? Wil je meer snappen van je eigen reacties of die van mensen in je directe omgeving die hooggevoelig zijn. Dan wordt er nu een bijzondere dag georganiseerd om meer te weten te komen over deze mooie karaktereigenschap, die als je haar niet begrijpt of herkent, je leven behoorlijk in de war kan sturen. De dag wordt gegeven in een zeer rustige omgeving, met slechts een klein groepje vrouwen. Tijdens de dag krijg je duidelijkheid over het Labyrint van jouw hooggevoeligheid. De dag is zo opgezet dat het leerzaam en verhelderend is, maar ook ontspannen en leuk.

Je krijgt ook uitleg over hoe voeding je kan helpen om makkelijker het labyrint te bewandelen.

Datum: 18 november 2016, van 9.30 tot 16.00 uur op een prachtige stilte-locatie in Achtmaal (bij Zundert). Kosten € 65,- per persoon, inclusief de biologische lunch die wordt verzorgd door Zinvolle Voeding. Alle dieetwensen zijn hierbij mogelijk.

Voor de maand december en januari kun je ook al inschrijven. www.sarivanderspaan.nl of bel mij op nummer: 0641641909

Met een ontspannen groet, Sari

Geplaatst op maandag 31 oktober 2016.

Over Sari van der Spaan, massage en wellbeing

Dit bericht is geschreven door Sari van der Spaan, massage en wellbeing. Het bedrijf valt onder massage uit Etten-leur. Trefwoorden van Sari van der Spaan, massage en wellbeing uit Langeweg : Ontspanning, aandacht, praktijk voor hooggevoelige vrouwen en kinderen,workshops, Tuina, cupping, landen, zachtheid, balns, lichaam en geest, prikkels afvoeren..

Lees meer over Sari van der Spaan, massage en wellbeing.