Als mantelzorgmakelaar kan ik de regeltaken van de mantelzorger overnemen.

Mantelzorg verlenen moet volgens belangenvereniging Mezzo makkelijker gemaakt worden door een volgend kabinet. Maar wat moet er dan gebeuren?

Als mantelzorgmakelaar kan ik de regeltaken van de mantelzorger overnemen.

Dinsdag tijdens Prinsjesdag werd in de Miljoenennota al duidelijk dat het kabinet de komende jaren meer wil gaan doen ter ondersteuning van mantelzorgers. Volgens het kabinet is de afgelopen jaren al veel gebeurd ter versterking van de juridische positie van mantelzorg en nu moet een volgende stap worden gezet. Er moet meer aandacht komen voor “integrale ondersteuning” van mantelzorgers.

Mezzo heeft wel een idee waar, hoe dan ook, door een nieuw kabinet iets aan gedaan moet worden: de hoeveelheid administratieve taken van mantelzorgers. Verlicht de regeldruk en maak mantelzorg makkelijker voor degene die deze zorg op zich neemt.

Geplaatst op maandag 12 december 2016.

Over Mantelzorgmakelaar Brabant

Dit bericht is geschreven door Mantelzorgmakelaar Brabant. Het bedrijf valt onder zorg en welzijn uit Etten-leur. Trefwoorden van Mantelzorgmakelaar Brabant uit Etten-Leur : zorg voor mantelzorgers, ondersteuning mantelzorg, mantelzorgmakelaar, begeleiding mantelzorg, onafhankelijke mantelzorgmakelaar, mantelzorg makelaar, zorgprofessionals,.

Lees meer over Mantelzorgmakelaar Brabant.