Voedingscoach Mireille in Etten-Leur

Voedingscoach Mireille: ''Ik sta weer midden in het leven.''

Over Voedingscoach Mireille

Voedingscoach Mireille valt onder de rubriek coaching uit Etten-leur.

Bent u helemaal klaar met die overtollige kilo's en wilt u deze zomer nou eindelijk eens uw streefgewicht halen? Dan gaat u dat deze keer wel lukken met de hulp van Voedingscoach Mireille.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en met behulp van PowerSlim begeleid ik mensen met afvallen op een verantwoorde manier. U bent met dit programma niet op dieet, maar u gaat leren om anders te gaan eten. Ik help u om zich naar een gezonde en gevarieerde levensstijl toe te werken, hiermee voorkomt u het welbekende jojo-effect.

PowerSlim is een door diƫtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om uw streefgewicht te halen en natuurlijk ook om het gewicht te behouden. De producten bevatten weinig brandstoffen en veel bouwstoffen. Hierdoor worden de vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa. Hierdoor wordt de stofwisseling verhoogt en krijgt u geen jojo-effect.

Wilt u graag meer informatie over de manier waarop PowerSlim nou precies werkt? Neem dan eens een kijkje op onze website of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voedingscoach Mireille uit de rubriek coaching uit Etten-leur is gevestigd aan de Van Bergenplein 76 in Etten-Leur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28829630.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Voedingscoach Mireille zijn o.a. :