Snel in Balans in Etten-Leur

VoetreflexPlus therapie

Over Snel in Balans

Snel in Balans valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Etten-leur.

VoetreflexPlus is een vorm van natuurgeneeskunde met een combinatie van Westerse en Chinese voetreflex massage. Bij de Westerse massage worden reflexzones, die corresponderen met organen in het lichaam behandeld. Hierdoor worden orgaansystemen gestimuleerd waardoor er een betere bloed- en energiedoorstroming is. Bij de Chinese voetreflexmassage worden naast reflexzones ook meridiaanbanen en acupunctuurpunten behandeld. Door deze combinatie van technieken zijn er ongekend veel mogelijkheden en wordt het effect van de behandeling versterkt en versneld. VoetreflexPlus kan dan ook bij heel veel aandoeningen hulp bieden. Onder andere bij stress, burn-out, vermoeidheid, hormonale klachten, zwangerschapsklachten, darmkrampen of slaapproblemen bij baby’s, slapeloosheid, verminderde weerstand, hoofdpijn, spier- en gewrichtsklachten, etc.

Voor een VoetreflexPlus behandeling heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig.

Snel in Balans is aangesloten bij de beroepsvereniging VNT, waardoor deze vorm van natuurgeneeskunde door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Dit is afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering. Het is daarom raadzaam om voor de start van een behandeling de polisvoorwaarden door te lezen en/of informatie in te winnen bij uw zorgverzekeraar.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Snel in Balans uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Etten-leur is gevestigd aan de Heerlijkheid 31 in Etten-leur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39551795.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Snel in Balans zijn o.a. :