Reparatie Discounter in Breda

Reparatie discounter biedt de beste oplossing voor schade aan uw toestel.

Over Reparatie Discounter

Reparatie Discounter valt onder de rubriek reparatie service in Etten-leur.

De Heer M. Aboushihab is de drijvende kracht achter Reparatie discounter.

Reparatie discounter biedt de beste oplossing voor schade aan uw toestel. Betrouwbaar, vakkundig, klantgericht en betaalbaar zijn de kernwoorden in onze visie. Wij repareren nagenoeg ieder toestel en geven u op voorhand een duidelijk overzicht van de kosten en de benodigde tijd. Uw toestel is binnen no-time gerepareerd, volgens de hoogste normen.

Reparatie discounter is uw ideale partner bij schade aan uw toestel. Een vervangend scherm hoeft niet 2 keer over de kop te gaan.

Uw computer of laptop kapot? Reparatie discounter bied ook computer en laptopreparaties aan, uiteraard uitgevoerd door vakkundige en professionele monteurs.

Wij zijn specialist in het repareren van smartphones. U kunt bij ons terecht voor merken als Apple iPhone, Samsung, Sony, HTC, Nokia, Huawei en LG. Ook met uw Samsung tablet, iPad en iPod kunt u bij ons terecht voor reparatie.

Voordelen bij de Reparatie Discounter zijn:

- Betaalbare reparaties

- Zonder afspraak binnenlopen

- Direct reparatie

- 90 dagen garantie

- Behoud van data

Voor dat uw toestel gerepareerd moet worden kunt u al terecht bij Reparatie Discounter. Via de webshop www.prequal.nl kunt u terecht voor Apple toestellen en accessoires. Op www.prequal.nl kunt u uw kabels, laders en beschermglazen bestellen voor uw toestellen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reparatie Discounter uit de rubriek reparatie service uit Etten-leur is gevestigd aan de Reigerstraat 3 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-7858951.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Reparatie Discounter zijn o.a. :