Praktijk Meer Coaching in Etten-Leur

Gezinsbegeleiding | Kindercoaching | Rouwbegeleiding |Budgetcoaching

Over Praktijk Meer Coaching

Praktijk Meer Coaching valt onder de rubriek coaching in Etten-leur.

Mevr. Miriam Oussiali is het gezicht achter Praktijk Meer Coaching. Vanuit verschillende invalshoeken wil ze meer kunnen betekenen voor een ander. Waar ze ook werkt haar passie is altijd het helpen van anderen. Ze helpt graag, want elk mens is uniek en elk huis heeft zijn eigen kruisje. Hoe fijn is het dan om daar weer een fijn thuis van te maken volgens Miriam.

Ben je op zoek naar een budgetcoach, kindercoach, gezinsbegeleiding of rouwbegeleiding? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Praktijk Meer Coaching.

Praktijk Meer Coaching is inzetbaar om de algehele rust binnen een gezin terug te halen. Want waar meer rust heerst, haal je meer uit het leven.

De diensten die Praktijk Meer Coaching aanbiedt:

- Gezinsbegeleiding, helpt het gezin om gezamenlijk de problemen aan te pakken en om de harmonie en rust binnen een gezin terug te halen. Vaak gaat dit met persoonlijke gesprekken, persoonlijke ontwikkeling en activiteiten binnen het gezin, met als doel weer een geheel te creëren als gezin.

- Kindercoaching, werken vanuit de kracht van het kind. Bij plotseling verandering in het gedrag, onzekerheid, angsten, of algemene opvoedkundige vragen. Het kind staat centraal en er wordt gekeken naar diens behoeften. Ouders worden meegenomen in het gehele traject, maar het kind speelt de hoofdrol. Ook zijn er trainingen voor kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten.

- Rouwbegeleiding, het doel van begeleiding is om de rust terug te vinden, uzelf te hervinden en een nieuwe start te kunnen maken voor uzelf en uw gezinsleden. In combinatie met budgetcoaching wordt er tevens gekeken naar het financiële plaatje, hoe nu verder.

- Budgetcoaching, een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen in hun financiële situatie. De bedoeling is om u zelfredzaam te maken. U zult in de eindfase orde hebben in uw financiën en in uw hoofd. Hierdoor kunt u na afronding van het traject zelfstandig uw eigen administratie voortzetten.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Meer Coaching uit de rubriek coaching uit Etten-leur is gevestigd aan de Spoorlaan 19 in Etten-Leur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33800396.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Meer Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Meer Coaching in Etten-Leur

Aanmelden Talententraining

Aanmelden Talententraining

Uit de samenwerking met kindercoachpraktijk Bokx is een geheel eigen ontwikkelde talententraining ontstaan!

Workshops en training voor kinderen

Workshops en training voor kinderen

Om verdriet te mogen ervaren en verwerken