Praktijk La Vita in Bergen Op Zoom

Praktijk La Vita | Praktijk voor gewichtscoaching/counseling. Gezond en vitaal in evenwicht.

Over Praktijk La Vita

Praktijk La Vita valt onder de rubriek coaching in Etten-leur.

Wilt u gezond en vitaal in evenwicht zijn door unieke profesionele begeleiding en advies op maat? Dan bent u bij Praktijk La Vita aan het juiste adres.

Anja Reinders van Praktijk La Vita is gedurende haar hele leven bewust bezig met gezondheid en voeding. Zij is opgeleid als natuurgeneeskundige therapeut, specialisatie orthomoleculaire therapie. Uit ervaring weet zij hoe moeilijk het is om de strijd aan te gaan met eetbuien en de lichamelijke/psychische gevolgen hiervan. Anja heeft een 3 jarige opleiding gevolgd als gewichtscoach/counselor, specialisatie emotie-eten en eetstoornissen. Tevens is Anja opgeleid door Artiva als ''Uit de ban van emotie-eten'' coach.

De diensten die Praktijk La Vita biedt zijn onder andere:

- Emotie-eten

- Mindful afvallen

- Online coaching

- Groepstraining: Grip op je eetgedrag

- Puur gezond methode

- GCN afslankmethode ''Ik mag alles eten''

Het lukt je niet om je ideale gewicht te bereiken en te behouden? Je kunt niet stoppen met eten als je eenmaal begonnen bent aan een stukje chocola, een koekje of chips? je blijft maar diëten en jojoën? Je eet als je moe, boos, onzeker, onrustig of blij voelt? Je hebt een haat-liefde verhouding met eten? Je hebt de neiging om eten weer uit te braken of laxeermiddelen te gebruiken?

En wil je voor de rest van je leven een gezond gewicht en herken jij jezelf in de bovenstaande uitspraken? Dan wordt het tijd het over een andere boeg te gooien. De methode ''Bevrijd jezelf van emotie-eten'' biedt een krachtige oplossing om de haat-liefde verhouding met eten te doorbreken. Deze methode helpt je opnieuw te genieten van eten door los te komen van je beperkende gedachten, je emoties te herkennen en te accepteren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk La Vita uit de rubriek coaching uit Etten-leur is gevestigd aan de Paviljoentjalk 27 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45692454.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk La Vita zijn o.a. :