Mental Coach Monique in Steenbergen

Kom los van oude gewoontes en bepaal je eigen toekomst!

Over Mental Coach Monique

Mental Coach Monique valt onder de rubriek coaching in Etten-leur.

Dagelijks had ik zelf gedachtes als: "Is dit het nou? Ik wil dit anders!" Ik heb zelf toen direct stappen ondernomen en een coach ingeschakeld. Er ging een andere wereld voor mij open, een wereld die ik met jou wil delen.

Ik ben Monique van der Klugt en echt, ik weet waar ik het over heb. Ik kan jou uit eigen ervaring ook verder helpen. Kies voor jezelf en bepaal je eigen richting!

Wil jij ook aan jezelf werken en aan de slag met persoonlijke ontwikkeling? Iedereen die open staat voor verandering en bereid is om daar energie in te steken, is welkom in mijn praktijk. Met Mental Coaching wil ik je handvatten geven, die je helpen om jouw leven een andere wending te geven.

Je bent immers al hier aangekomen, dit is je eerste stap!

Mental Coaching is voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Je merkt ook dat je eraan toe bent als je: - vaak moe en uitgeblust bent. - vaker "nee" had willen zeggen, maar dit niet deed. - het moeilijk vindt om je eigen grenzen aan te geven - als jij ook steeds vaker denkt: "Is dit het nou? Is dit nu echt alles?"

Kom dan actie en laat mij jou helpen! Ik neem jou mee naar een nieuwe wereld. Een wereld waarbij je met kleine aanpassingen al een geweldig leuk leven kan hebben. Wil je samen met mij op reis naar die nieuwe wereld? Meld je dan aan voor mijn gratis inzichtsessie. Je ontvangt 2 tips waarmee je direct aan de slag kan. Ik kijk ernaar uit om jou te mogen helpen.

Lees ook mijn E-book. Ben je klaar voor een nieuwe start en durf je die geesten uit het verleden los te laten? Vraag dan het e-book aan en laat je inspireren door mijn verhaal om stappen te ondernemen richting verandering.

Je krijgt dit automatisch toegezonden, nadat je dit formulier ingevuld hebt op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mental Coach Monique uit de rubriek coaching uit Etten-leur is gevestigd aan de Westlake 17 in Steenbergen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22437328.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mental Coach Monique zijn o.a. :