Lief Lijf Vitaliteitsmassages in Etten-Leur

Rustgevende en Genezende Massage bij Lief Lijf Vitaliteitsmassages.

Over Lief Lijf Vitaliteitsmassages

Lief Lijf Vitaliteitsmassages valt onder de rubriek massage in Etten-leur.

Ik heb de praktijkgerichte opleiding Vitaliteitsmasseur bij Sonnevelt Opleidingen gevolgd en met succes afgerond in mei 2012. Sindsdien ben ik gestart met Lief Lijf Vitaliteitsmassages.

Het woord zegt het al, massages ter ondersteuning van de vitaliteit. Mensen met bijvoorbeeld hormonale klachten, spanning, moeheid, 'vol zitten in je hoofd', stijve spieren en andere stressgerelateerde klachten kunnen zeker baat hebben bij deze vitaliteitsmassages. Maar ook gewoon voor een uurtje lekker ontspannen kan men bij mij terecht.

Je hoeft geen specifieke klachten te hebben om een massage te ondergaan. Jezelf gewoon willen verwennen, gespannen spieren hebben, weinig energie hebben, je onrustig voelen, niet lekker in je vel zitten of stress ervaren zijn goede redenen om een massage af te spreken! Bovendien kan een massage preventief werken. Je geeft aandacht en zorg aan je lijf. Zodoende verminder je de kans op klachten.

Ook voor Voetreflex Plusmassages hoef je geen specifieke klachten te hebben (ze hoeven niet per definitie in een behandeltraject te worden opgenomen). Ze kunnen los worden geboekt. Een aantal voetreflex Plusmassages zijn zelfs zeer geschikt als verwenmoment, of werken bijvoorbeeld reinigend. Voor spanning of lichte klachten of ongemakken kunnen deze zeker positief werken. Bijvoorbeeld de ontspannende, de hoofdmassage, de lymfemassage, de spijsverteringsmassage of ademhalingsmassage.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lief Lijf Vitaliteitsmassages uit de rubriek massage uit Etten-leur is gevestigd aan de Dreef 46 in Etten-Leur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29301664.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Lief Lijf Vitaliteitsmassages zijn o.a. :