Klussenier Marcel Klijndijk in Etten-Leur

Klussenier Marcel Klijndijk uit Etten-leur heeft geen profiel.

Wat doet Klussenier Marcel Klijndijk in Etten-Leur

Klussenier Marcel Klijndijk is een klussenbedrijf uit Etten-leur. Men is gevestigd aan de Vedelring 95. Het telefoonnummer van Klussenier Marcel Klijndijk in Etten-Leur is 076-5322629.

Is Klussenier Marcel Klijndijk in Etten-Leur uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Etten-leuronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Klussenier Marcel Klijndijk in Etten-Leur valt onder de rubriek klussenbedrijf. Een klussenbedrijf uit Etten-leur levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ; ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Ik ben de Klussenier Marcel Klijndijk en woon in Etten-Leur. Na mijn LTS opleiding ben ik gaan werken bij verschillende bouw- en loodgieterbedrijven en daarnaast blijven leren. Ik wilde graag een veelzijdig vakman worden en heb dit in de loop van jaren opgebouwd. Goed vakwerk en kwaliteit wil ik graag voor u realiseren. Ook in loodgieterwerk en elektra ben ik bedreven. Daarnaast ben ik erkend Velux installateur en kan u adviseren over alle mogelijkheden van daglichtsystemen. Tevens kan ik deze materialen voor u leveren. Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via de mail. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen. Dan sta ik u graag te woord. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review