Hobbyatelier Creaveres in Roosendaal

Creaveres, hobby atelier, voor workshops en hobbymaterialen

Over Hobbyatelier Creaveres

Hobbyatelier Creaveres valt onder de rubriek hobbywinkel in Etten-leur.

Bij HOBBY- ATELIER CreaVeres kun je workshops volgen, deelnemen aan kunst met een knipoog en creatieve feestjes vieren. Daarnaast zijn er diverse hobbymaterialen, schilderijen/wanddecoratie en home-deco te koop.

HOBBY-ATELIER CreaVeres is de plek voor een gezellige creatieve middag/avond met vriendinnen, maak je eigen kunst met een knipoog. Ook kun je een workshop volgen, deelnemen aan het vrij schilderen of het vieren van je vrijgezellen avond / verjaardag op een creatieve manier. De ingang van het atelier vind je in de Groenstraat (om de hoek bij Spoorstraat 126). Bij HOBBY-ATELIER CreaVeres is ook hobbymateriaal verkrijgbaar voor o.a. schilderen, stempelen, kaarten maken, scrapbooking, mixed media, bloemschikken, home-deco en sieraden maken. De kunst met een knipoog (schilderijen/ wanddecoratie en home- deco) gemaakt door Esther Verhoeven is natuurlijk ook in het atelier te koop.

Atelier CreaVeres vind je op het nieuwe adres; Spoorstraat 126. De ingang van het atelier bevind zich om de hoek in de Groenstraat, gratis parkeren dus.

Openingstijden Hobbyatelier Creaveres; MA; gesloten DI; 13.00 tot 17.00 op afspraak WO; 13.00 tot 17.00 open DO; 13.00 tot 17.00 op afspraak VR; 13.00 tot 17.00 open ZA; 13.00 tot 17.00 op afspraak *WORKSHOPS e.d. kunnen op afspraak worden ingepland.

Een afspraak maken gaat eenvoudig door te bellen naar 0165-558317 mailen estherverhoeven@hotmail.com of via de Facebook chat.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hobbyatelier Creaveres uit de rubriek hobbywinkel uit Etten-leur is gevestigd aan de Spoorstraat 126 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38198274.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Hobbyatelier Creaveres zijn o.a. :