Care4lijf in Etten-Leur

Care4lijf: Happy skin, happy you!

Over Care4lijf

Care4lijf valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Etten-leur.

Welkom bij Care4lijf!

Balans in het verzorgen van zowel het innerlijk als uiterlijk wat niet alleen zorgt voor een mooie huid maar ook een mooie uitstraling. Mijn streven is dan ook om u na een behandeling ontspannen, met nieuwe energie en een stralende huid naar huis te laten gaan!

Bij Care4lijf kunt u terecht voor:

- Gezichtsbehandelingen

- Massages

- Aromatouch

- Beauty workshops

- Huidverzorgingsproducten

De aromatouch techniek is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress en helpt je lichaam om weer in balans te komen. Elke behandeling bestaat uit 4 belangrijke fasen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en in balans brengen van alle regelsystemen in het lichaam.

Bij Care4lijf kunt u ook terecht voor verschillende beautyworkshops die wij regelmatig organiseren. Tijdens deze workshops krijg je informatie en tools, hoe je een mooi stralende huid krijgt en op natuurlijke wijze mooi oud kunnen worden.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Care4lijf uit de rubriek schoonheidssalon uit Etten-leur is gevestigd aan de Steenloper 3 in Etten-Leur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19197333.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Care4lijf zijn o.a. :